Despre mine

ALEXANDRA NEGULESCU

Oh, hello there!

Sunt Alexandra - mare iubitor de yoga, wellbeing si tot ce inseamna dezvoltare personala. Asta inseamna yoga pentru mine.

Locuiesc in Bucuresti impreuna cu prietenul meu si cainele nostru Jean. Practic si predau yoga, scriu acest blog si incerc sa-mi exprim creativitatea facand bijuterii inspirate din yoga - Mind Beads. Sunt pasionata de a ajuta oamenii sa gaseasca curajul de a face lucrurile imposibile posibile. 

Am lasat un job stabil, ca sa fac ceva ce inca nu descoperisem. Am incercat cateva lucruri noi, dar care erau tot in zona mea de confort si care nu ma faceau fericita. Am intrat in depresie cautand ceva care sa aduca sens vietii mele. Ducandu-ma atat de jos am descoperit yoga. Mi-a schimbat viata atat de mult in bine, intr-un timp atat de scurt, incat a devenit scopul vietii mele.

Acesta este, asa cum imi place sa ii spun, jurnalul meu online; locul in care imi expun ideile, gandurile si revelatiile. A aparut din dorinta de a-mi impartasi pasiunea legata de yoga. Cu timpul s-a transformat intr-un jurnal online. Unul dintre lucrurile care ma ajuta sa ma exprim si sa ma inteleg mai bine.

Poate ca sunt mult mai talentata la alte lucruri decat sa scriu acest blog, dar acesta este spatiul in care pot exprima toate acele cuvinte extra pe care le am de spus.

Let's be friends

If you want, you can...

Love and light,

Your spiritual warrior

Some trainings I took:

2017

200H RYT Teaching Training, Bucharest, Romania

Inner Engineering with Shambhavi Mahamudra, Berlin, Germany

2018

Level One: Journey into Power, Phuket, Thailand

Level Two: The Sannyasin's Journey, Sedona, Arizona, USA

The Power of Assisting Program, Bucharest, Romania