Despre mine

ALEXANDRA NEGULESCU

BINE AI VENIT IN COMUNITATEA EXPERIENCE YOGA

Acesta este un loc unde creativitatea, intentiile, pozitivitatea si pasiunea sunt incurajate. Un loc in care te incurajez sa pui intrebari, sa stabilesti noi conexiuni si unde poti invata lucruri noi. Scopul acestui blog este comunitatea si conversatia.

CE VEI GASI AICI

Articole despre yoga si meditatie: cum sa meditezi, diferite stiluri si multe altele.

Cum sa-ti stabilesti obiective personale si cum sa le duci la bun sfarsit.

Scurte tutoriale si filmulete despre: pozitii de yoga, secvente de yoga - practic orice iti pot explica despre yoga.

Inspiratie pentru o stare de bine: tutoriale DYI, articole despre wellness, wellbeing, sanatate si lucruri care iti poate imbunatati viata.

Ma adresez tuturor oamenilor care vor sa practice yoga si meditatie, dar nu stiu de unde sa inceapa. In aceeasi masura imi place sa lucrez cu alergatori, sportivi de performanta si oameni care merg la sala de sport, dar au intampinat probleme fizice.

 

CINE SUNT

Sunt nascuta si crescuta in Bucuresti, locul in care locuiesc si in prezent. Am practicat scrima de performanta timp de 7 ani. Unii dintre cei mai frumosi ani din viata mea, as putea spune.

Fosta corporatista care si-a petrecut 10 ani de viata lucrand in industria de fashion. Am riscat si astfel, am renuntat la un job care imi aducea siguranta financiara pentru ca nu reuseam sa ma mai regasesc in ceea ce faceam. Nu a fost asa usor dupa demisie si dupa o cale lunga de cautari exterioare, am realizat ca ceea ce cautam era inauntru meu. Acest blog a luat nastere din experienta mea de dupa demisie si are ca scop sa va inspire si sa va motiveze a va depasi limitele si a va trai viata cat mai frumos cu putinta.

Am acceptat provocarea de a deveni profesor de yoga pentru ca imi doream sa aflu cat mai multe despre practica care m-a ajutat sa-mi revin din depresie. Cu cat avansam mai mult in acest curs, cu atat imi doream mai mult sa predau si sa ajut alti oameni care au nevoie de acesta practica.

In 2016 a luat nastere proiectul meu, Mind Beads, pe care l-am conceput cu intentia de a raspandi mesaje pozitive, ceva de care eu aveam nevoie la acel moment. Lupta cu propria ta minte este una grea, dar este posibila cu disciplina si incredere in sine.  Acest proiect a luat nastere o data ce am descoperit efectele pozitive pe care yoga le avea asupra starii mele de bine. Ma simt norocoasa si recunoscatoare, pentru ca din cea mai urata perioada din viata mea au rezultate cele mai frumoase proiecte (la care nici nu am visat). 

Impreuna cu partenerul meu de viata am un bulldog francez pe nume Jean.

Sunt un om simplu, care iubeste yoga, meditatia cititul, a calatori cand mai mult posibil, a gati (mai nou) si a petrece timp in compania oamenilor dragi.

CURSURI

2017

  • 200H RYT Teaching Training Course, Bucuresti.
  • Inner Engineering with Shambhavi Mahamudra, Berlin.

2018

  • Level One: Journey into Power, Baptiste Yoga, Phuket, Thailanda.

Cam atat va pot spune despre mine. Ca sa ne cunoasteam mai bine, te incurajez sa-mi scrii, sa pui intrebari, sa comentezi in dreptul articolelor mele si iti multumesc ca imi vizitezi blogul.

Love and light,

Namaste friends.

Alexandra